Обеци Сваровски Кристална Топка

Красиви обеци Сваровски с форма на кристална топка.
Получавате ги в подаръчна торбичка и сертификат за произход.
Покритие - родий.

Обеци Сваровски Кристална Топка
Цена: 30.00лв